Praktijk Agnes  Saft, kijkt verder dan de klacht. 

Nu in Harderwijk en omstreken: Emmett therapie voor paarden!

Sinds december 2017 kunt u ook terecht voor uw paard of pony. De Emmett4Horses techniek is een spierontspanningstechniek voor het verminderen van pijn, ongemak en andere beperkingen en het verhogen van de prestaties. Het is een hele zachte manier van werken via lichte vingerdruk op specifieke punten. De Emmett techniek is voor zowel paard als ruiter/menner geschikt!

Introductietarief: Ä 60,00 voor een serie van 2-3 behandelingen.

Wilt u deze techniek zelf leren?

Praktijk Agnes Saft verzorgt een 1-daagse introductiecursus Emmett4Horses door het hele land.

Op vrijdag 16 november is er een introductie in Ermelo.
Klik hier voor meer informatie.

 

Stijve spieren door stress, computeren, werken of sporten? Of gewoon toe aan ontspanning? Kom dan eens langs voor een massage! Ook voor zwangerschapsmassage.

Meerdere klachten die maar niet over gaan zoals rugpijn, stijve nek, fybromyalgie, migraine/hoofdpijn, ME of hardnekkige blessures? Probeer dan Bowen Therapie of Emmett Therapie eens en vindt de balans in uw lichaam weer terug. Gedeeltelijke vergoeding door veel zorgverzekeraars.

 

Bij Praktijk Agnes Saft bent u in professionele handen van een echte Bowen- en massagespecialist die verder kijkt dan de klacht. Al 15 jaar een bevlogen masseur en therapeut. In de praktijk staat de mens als geheel centraal, dus zowel fysiek, als mentaal en energetisch. Het streven is om cliŽnten zodanig te behandelen dat zij meer in evenwicht komen met al deze drie de aspecten. "Niet de klacht van een mens, maar de mens met een klacht staat centraal in de praktijk, een groot verschil."

 

Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding Sportmassage en van daaruit heb ik mij steeds verder ontwikkeld. Na diverse massage-opleidingen bleef ik de behoefte houden om mensen verder te kunnen helpen. Bij sommige mensen kwamen klachten steeds terug, ondanks massage, fysiotherapie, chiropractie, etcetera. Met de Bowen Techniek heb ik een zachte methode gevonden waarmee ik mensen verder en langer kan helpen, dat past bij mij. Sinds november 2008 ben ik een bevlogen Bowenbehandelaar. Afhankelijk van de mens en zijn verhaal stel ik een behandelplan samen waarin ik mijn jarenlange ervaring en opgedane technieken kan inzetten. In 2017 is de Emmett Techniek als aanvulling op de Bowen Techniek gekomen en sinds december 2017 behandel ik ook paarden met de Emmett Techniek.

 

Ik kijk er naar uit u te onmoeten!

 

Laatst bijgewerkt: 19 september 2018.